27 Aralık 2013 Cuma

THE LEGO MOVİE

Merhaba Arkadaşlar, yine beraberiz. Size önceki bloğumda lego filminden konuşacağımıız söylemişti. Ama yapamam çünkü bilgisayar dersi bitti. Çok  :( :( :(. İyi LEGOLAR.

ÖNEMLİ DUYURU!!!!!!!!!!!!!!!!

ARKADAŞLAR!!!! YAKINDA LEGONUN FİLMİ ÇIKIYOR. BUNU İZLEMEK İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM. UMARIM SİZDE HEYECANLISINIZDIR. OOOOOOLLLLLLLEEEEEEEEEYYY!!!!!!!!!
HADİ İYİ LEGOLAR!!! BİR DAHAKİ YAYINDA SİZE BU FİLM HAKKINDA BİLGİ VERECEĞİM.

Lego Chima

Merhaba Arkadaşlar, yine beraberiz. Bugün Lego Chima hakkında konuşacağız. Ben Lego Chima'yı çok sevdim hatta bayıldım. Legoların hareket etmesi çok güzel. Ben çocukluğumdan beri arabalara bayılmışımdır. Benim evimde 100'den fazla araba vardır. Artık çok oynamıyorum. Büyüyünce bu arabaları satıp para kazanıcağımı düşünüyorum. Konumuza geri dönelim. Lego Chima çıkalı çok olmadı. Yani bu legolar daha çok yeni. Bu legoları arkasından bir çubuk ile çekip fırlaması bence çok güzel. Legoları yıkabiliyor. Yani kısacası MÜTHİŞ!!!! Bugünlük bu kadar yeter. Hadi iyi LEGOLAR!!

25 Aralık 2013 Çarşamba

Lego Star Wars Devam

Yine beraberiz arkadaşlar, öğretmen gitti. Lego Star Wars'a devam edelim. Bence Lego Star Wars, Star Wars filminin tıpatıp aynısı olmuş. Ben geçen tatil Legoland'a gittim. Orada en çok yer kaplayan yer Dünya'nın tarihi yerleri ve ikinciside bence Lego Star Wars. Orada benim en çok dikkatimi çeken Lego Star Wars Gemisiydi. Gemiye bir meteor çarpıp gemi parçalanıyor. Parçalanması yerine hasar yerinden beyaz bir duman çıkıyor. Bence çok gerçekçi. Diğer legolarda Lego Star Wars karakterleri var. Ben hepsiyle fotoğraf çekildim. Çok harikaydı. Zaten en çok satılan lego türü Lego Star Wars. Hadi iyi LEGOLAR!!!!!!!!!!!

Lego Star Wars

Merhaba Arkadaşlar, Lego Party ile yeni bir yayında beraberiz. Bugün Lego Star Wars hakkında konuşacağız. Benim hiç Lego Star Wars serisinden yok. Ama bu seriyi çok severim. Zaten babam bunları almama izin vermiyor. Ben Star Wars serisinin hepsini izledim. Filmlere çok bayıldım. Filmler çok maceralı geçiyor. Bunun legosunu almayı çok isterdim. Lego Star Wars 'daki lego karakterleri müthiş.Şimdi öğretmen geliyorrr. Bayyy

20 Aralık 2013 Cuma

Lego City

Merhaba Arkadaşlar, size bugün Lego City hakkında konuşacağım. Lego City size en başta söylediğim gibi bu benim en sevdiğim lego türü. Şehir kurmak, arabaları yapmak benim için çok büyük bir heyecan. Şimdi tören olduğu için bloğu diğer sayfada devam ettireceğim. Şimdilik görüşmek üzere!!!

19 Aralık 2013 Perşembe

Lego Technic

Lego Party bloğumda tekrar beraberiz. Bugün "Lego Technic" hakkında konuşmak istiyorum. Ben pek fazla "Lego Technic" yapmam ama çok severim. Benim en çok sevdiğim motor legoları. Onu Lego Technic ile yapınca sonunda müthiş bir lego oluyor. Benim Lego Technic'i sevmeme nedenim yapımının çok zor olması. Eğer bir yeri atlarsan çok fena legon bozuluyor. O yüzden ben Lego Technic sevmem. Ben daha çok kolay legoları severim. Bir daha ki blogda görüşmek üzere. Şimdilik görüşürüz. İyi legolar!!!!






18 Aralık 2013 Çarşamba

Lego Başlangıcı

Merhaba Arkadaşlar, bu bloğumda size legoyla ilgili herşeyi anlatacağım. Lego bence çok yararlı bir oyuncaktır. Aslında bu tam oyuncak değil ama yaratıcılığımızı çok arttırıyor. Eğer lego olmasaydı ben derslere çalışıp "inek" bir öğrenci olucaktım. Bunu kimse istemez. Ben legoya başladığımda 6 yaşındaydım. Tabi o zaman "Lego Blocks" ile oynuyordum. 10 yaşımda halam bana bir minik lego aldı. Ben onu çok sevdim. Onu büyütmek istedim. Bunuda "Lego City" ile yaptım. Benim en sevdiğim lego "Lego City" dir. Eğer lego yapmıyorsanız başlamanızı tavsiye ederim.
İşte en büyük legom!!!